“Ivanov nuk ka strategji për sigurinë e vendit”

Presidenti Gjorge Ivanov nuk ka strategji preventive për ruajtjen e sigurisë dhe stabilitetit të shtetit. Prandaj, gjatë dy mandateve të tij, ai ka thirrur mbledhje të Këshillit të Sigurisë vetëm dy apo tre herë dhe atë në momente jo të...
HTML tutorial
Visionacademy
KONT